:: Syukran Kathir! ^^ ::

Wednesday, March 9, 2011

+ we got married +

assalamualaikum..

MOOD : KOREA ^^

again and again and again and again..ops, lagu 2PM termasuk pulak..keh3..ok2, berbalik kepada tujuan asal saya menulis di entry pada kali ni..sejak kebelakangan ni, eh bukan2..sejak saya dah jatuh hati dengan korea ni, i really like to watch them either movies or songs or whatever that is related to korea..anyone that is same with me? ^^

WE GOT MARRIED..ni rancangan realiti TV korea..just a fake marriage between idol..kalau kita kat sini can't lah..perkahwinan dalam Islam mana boleh main2..ish3..

We Got Married 2 ni melibatkan 3 pasangan..so lovely!


first couple that i've watch..yongseo couple a.k.a goguma couple..altho their 'process' a little bit slow still they are so lovely..
lelaki : Yong Hwa..from CN Blue ( band ) .."Yong Choding"..ini nama gelaran diberi..keh3..start tengok yong hwa dari sini, saya jatuh hati dengan CN Blue and their songs! 21/3. their new album will be released!
perempuan : Seo Hyun..from SNSD..sapa tak kenal girl's generation yang famous dengan lagu Gee..and their new song, Hoot..she's an educated person..genius! i love their song entitled Into The New World! =)
this is the couple that i've been watching currently..Adam couple.."the process" was very 'fast'..keh3..i think they really like each other in the reality..buin ( isteri ) 2 years older daripada suaminya..they're very funny!
suami : Jo Kwon..from 2AM..his voice sedap sangat..ballad group..terkenal dengan 'tarian'nya..haha..
isteri : Ga In..from Black Eyed Girl..famous with Abracadabra and Sign..really like both of it!

ni couple kedua sy tonton siri dia..Khuntoria! very romantic and cute..both of them are foreigner..
sang suami : Nich Khun..from 2PM..i love this group so much! he's from Thailand..tahu banyak bahasa..sangat chumeL!very the protective..cowahye~ their speaking although its a bit weird, but still so charming! ~ biasala..nama pun foreigner kan..kih3 =p ~
sang isteri : Victoria..from fx..she's from China..their famous song is NU ABO..acrobatic person..very good in cooking..sangat chumeL juga..^^pasangan yang secocok!

3 couples yang berbeza personalitinya..berbeza situasinya..berbeza flownya..but still tak jemu kalau tengok tiap2 hari pun..

p/s : tak sabarnya nak tunggu 21hb ni! ~_^

_ E N D _

2 comments:

  1. Dah tengok we got married season 1? kapel semua lg best especially 4 kapel yg asal...hehe..Slmt dtg ke dunia CN Blue!!! Their music is the best!!! dah tengok drama yong hwa You are beautiful? Akak jatuh cinta dgn dia start dri drama 2 la.. dah ulang 7 kali tengok drama 2..haha

    ReplyDelete
  2. yerp2..da tgok but not all..alex shin ae n hyunjong hwangbo..tp shin ae kawen nga org laen..sdey2..sob3..
    sy da tgok dah u're beautiful..ade sy post crite sal u're beautiful..tp kan karakter yonghwa dlm crite tu n dlm realiti mmg berbeza! sy ble tgok crite tu xtrtarik kat yonghwa g,trtarik kat jang geun seuk n park shin hye jek..hehe..n lee hong ki skali..mmg xde idea dr mne yonghwa tu dtg dlm crite tu..hek3..besala xknal maka xcinta..dah knal,maka dh jatoh cnta lah..hehe..xP

    ReplyDelete