:: Syukran Kathir! ^^ ::

Saturday, January 21, 2012

+ midterm yang sangat hensem! +

assalamualaikum..

akhirnya! setelah sekian lama nak menaip mengarang kat sini. haha. * jakun.

nak cerita pasal midterm yang dah lepas. midterm hari selasa dan khamis. selasa = fiqh muamalat & khamis = usul al-fiqh.

seperti biasa study macam hazirah study lah kan. macamane tu sebenarnya? haha. just ignore k. :p malam examnya. exam tak macam exam. haha. nak taw kenapa? sebab boleh bincang. haaa, itu yang kita nak dengar sangat tu. keh3. ustaz cakap boleh bincang tapi tak boleh bukak buku. HARAM. haha. sebelum ustaz sampai, kitorang pun bincanglah apa yang patut yang tak paham apa semua kan. ustaz sampai agak lewat. 8.30 lebih baru sampai. sampai2 dengan muka letih. kesian ustaz. kami 'semangat' nak jawab midterm ni ustaz! (la sangat kan ! :P ) dalam dok bincang-bincang discuss- discuss sambil buat 'nasi lemak', sempat jugaklah tangkap gambo. ish3. memang bergambo sakanlah. tak taw pasaipa. haha. >>>

: awanis & hazirah. awanis, DP kat FB awak cantiklah! i've fallen in love with .......erk, apeni? * mengong sat.tudung hijau tu pulak hazirah versi 'kecik'. hehe. tekun mengulangkaji sementara masih ada masa! hayya2! :P :

: ni huda. owner blog muamalat. tukang perbaik apa semua lah. adik huda ni comellah! nak ngorat boleh? ish3. *apeni? baiah tak solehah sungguh :p huda lah yang tukang tangkap gambo semua ni. suka benO lah adik huda ni ! hehe. :

: ni kerja huda jugak. terasa seperti di snap oleh someone. memang instinct saya betul. haha. tepat pada masanya pulak tu terpandang kamera. :p muka saya sunburn! bahana koko sebelum tu. boleh tak nak buat macam tak kenal diri sendiri? *motif? :P :

lepas jawab midterm terus check. alhamdulillah, i got the highest! * highest yang tak berapa boleh nak dibanggakan lah jugak. tetap nak pulun cakap jugak! haha. tak tau malu betoi. keh3. lepastu kelas pun habis. and its our last class for fiqh al-muamalat in this sem! lepasni dah tak ada kelas selasa malam. *senyum ke telinga:P

seterusnya midterm usul al-fiqh 2 pulak. sesungguhnya sangatlah banyak mahu dihafal. usul fiqh 1 = ok. usul fiqh 2 = *juling2 mata dah pikiaq. haha. dah hafal sampailah sebelum ustaz bagi kertas nak dijawab. tetiba ustaz cakap boleh rujuk buku. erk, apeni??? ustaz!! *pengsan .

this week done with 2 exams! next week pulak. * pinar2 balik mata. :p

_ D O N E _

2 comments:

  1. akak ! goodluck midterm akan datang ! STUDY lah ~

    ReplyDelete