:: Syukran Kathir! ^^ ::

Sunday, January 29, 2012

+ ikan bakar yang, yang, yang.... +

assalamualaikum..

semalam online FB tetibe plup! cik munirah najmuddin a.k.a iyah mai menyapa kakaknya yang ayu ni. hah, nin dia >> ( sila klik pada gambar untuk tumbesaran yang lebih sihat dan bertenaga ! )



see? saja nak bagi jeles. huk2. dalam kepala ni dok terbayang2 ikan bakaq kat teluk tempoyak. lama dah tak makan sana. tak ingat dah last bila pi.

dah selesai men'jeles'kan sy di bahagian chat. tetiba ternampak status ni pulak. haha. iyah2. selamat berdating ok! ^^ nanti kakak dengan iqah balik, kita semua dating sefamily pulak ok! rinduuuuuuu~

jum tengok cuci mata teluk tempoyak tu macam mana! hehe. :) diimport daripada uncle google. thanx uncle! ^^





done! ^^

ok,lah. sampai sini je k. nak sambung study pulak. please pray for me and my friends ok. :) syukran kathir~

_ E N D _

2 comments:

  1. ✿ KEGAGAHAN WANITA ✿
    Kegagahan seorang wanita bukan
    kepada pejal otot badan, tetapi
    pada kekuatan perasaan.
    Perempuan yang gagah adalah :
    1. Perempuan yang tahan
    menerima sebuah kehilangan
    2. Perempuan yang tidak takut
    pada kemiskinan
    3. Perempuan yang tabah
    menanggung kerinduan setelah
    ditinggalkan
    4. Perempuan yang tidak
    meminta-minta agar dipenuhi
    segala keinginan.
    Kegagahan perempuan berdiri di
    atas teguh iman. Seluruh
    kegagahan yang ada pada
    Khadijah adalah kegagahan
    sempurna bagi seorang
    perempuan.
    ” Tidak dihitung kaya orang yang
    banyak harta,tetapi kaya sebenar
    ialah kaya jiwa”

    usah diterbalikkan statement ini...

    ReplyDelete