:: Syukran Kathir! ^^ ::

Tuesday, June 7, 2011

+ pengantin yang di rai. barakallahulakuma +

assalamualaikum..

hai hai bai bai, berjumpa lagi kita di arena blog! haha. sebenarnya tak berapa nak ada mood nak post something kat blog cheq. tapi oleh kerana nak update jugak, tertaip jugaklah di sini. haha.

hujung minggu lepas, one of my cousin kahwin. alhamdulillah, usai sudah majlisnya. tinggal sebelah laki kat sarawak jek on the way. semoga semuanya berjalan lancar ye kak nina dan abg fahroe ~ ^^

apabila mood sudah tak ada, maka gambarlah jadi penyambung bicara. huhu.

: pasangan pengantin yang disambut pada hari ahad lepas di dewan taman tun dr ismail. cantik! barakallahulakuma. selamat meramaikan cucu2 tok dan tok wan k. =p :

: ketembaman macik pink ini tidak dapat diselindung lagi! ahh! haha. ok2, sebenarnya nak tumpu kat baby tu. comel kan? anak kedua kak sod. 'iffah namanya. mula2 memang tak berani nak pegang sebab kecik sangat. yelah, baru sebulan lebih kan. tup3, tetiba maklang ambik 'iffah dan terus letak kat sy. wuu, tergamam. halusnya~ :

: eh, siapa ni? ops, tak kenal~ :

: kek yang amat sedap dan lembut pelbagai rasa! selalunya kek2 jenis macamni icing dia tebal dan KERAS kan? tapi kek ni tak keras icing dia. manis pun tak sangat. seriously sedap! dalam dia siap ada perisa berbagai lagik. must be expensive aite? :

: pengantin yang diraikan bersama pengapit dan flower girl :

: nasi kenduri! alhamdulillah, kenyang perut sukaaa opss, kenyang perut senang kerja ! :

ya Allah, tetiba ada 'makhluk' yang tidak disukai datang mai bilik. dush3, tak baik hazirah. kita kena sentiasa berprasangka baik kat orang. tapi kan tapi kan, jangan sampai sy SOUND sama itu budak sebab amat geram. she's not showing a good attitude as she entered our room. awal2 tu masih boleh diterima. lama2? fuh, memang lah. astaghfirullah! ya Allah, peliharalah hatiku~

_ E N D _

No comments:

Post a Comment